Ervaringen

Onderstaande foto's en teksten zijn aangeleverd door tevreden cliënten en met toestemming geplaatst op deze site.

"Voordat ik bij Vivian terecht kwam, is het ons na 6 miskramen gegund een gezonde zoon op de wereld te zetten. De zwangerschap was zwaar, vooral emotioneel. Continue de angst ‘blijft de kleine zitten? Waarom heb ik buikpijn? Heb ik de baby vandaag al gevoeld?’.

Voordat ik zwanger was van onze zoon hebben wij het volledige medische traject al doorlopen. Er was geen enkele aanleiding waarom ik iedere keer weer een miskraam had. Zwanger worden was het probleem niet, zwanger blijven….

Toen onze zoon een jaar oud was, spraken m’n man en ik af dat we zouden stoppen met de anticonceptie. Als het ons gegund zou zijn nog een kindje te krijgen is hij of zij meer dan hartstikke welkom en zo niet, dan zijn we ook gelukkig met ons drieën. Met die insteek gingen we verder en 1,5 maand later was ik zwanger.

De spanning en angst was weer heel hoog. Een collega/vriendin adviseerde mij Vivian. Ik heb haar meteen een berichtje gestuurd en kon vrijwel meteen terecht voor een beklijvingsbehandeling. Vivian stelde vast dat er een onderbreking zat in mijn hormonale lus. Mijn brein registreerde mijn zwangerschap niet, waarop ik dus ‘ongesteld’ werd. 
Na de 11 weken echo durfden we heel stiekem een beetje hoop te hebben.

Daarna begonnen de bloedingen. Het hele tweede trimester heb ik zware bloedingen gehad, vergelijkbaar met m’n vorige miskramen. Ik durfde niet meer naar het toilet te gaan uit angst dat ik m’n kleintje zou verliezen. Ik heb me ziek gemeld op het werk en liep met m’n ziel onder de arm. Vivian heeft mij in die tijd bijgestaan. Ik kon altijd appen als ik vragen had of als ik even mijn hart wilde luchten.
In het derde trimester stopten de bloedingen en in juni ben ik bevallen van een prachtige dochter, genaamd Emma 🩷.

Vivian, heel erg bedankt voor je hulp en steun!"

Luuk en Laura

"En toen kwam het badeendje binnen…


Een moment om weer na te denken over hoe dankbaar we zijn. Kijkend naar ons tevreden lieve dochtertje van inmiddels 3 maanden.

 

Lieve Vivian, we zijn je dankbaar


Dankbaar voor je steun


Dankbaar voor je empathisch vermogen


Dankbaar voor je kracht


Dankbaar voor je warmte


Dankbaar voor de prettige behandelingen


Dankbaar voor het aangaan van de moeilijke en pijnlijke gesprekken


Dankbaar dat je er bij tegenslag direct voor ons was


Dankbaar voor de troost bij verlies en verdriet


Dankbaar voor je luisterend oor


Dankbaar voor je positieve energie


Dankbaar voor je gevoel en je oh zo bijzondere gave."

 

G & R (dit stel wil graag anoniem blijven)





"Ons klein wondertje!

Een kinderwens. Een wens die ik al had als klein meisje. Eindelijk klaar met studeren en alles op de rit. Laten wij een kindje nemen! Nooit gedacht dat het ons niet 'zomaar' zou lukken. Nooit gedacht dat ik zo ver zou gaan, maar je verlegt vanzelf de grens.

Ongeveer 3 jaar lang liepen wij in een medisch traject. Van Zuyderland naar MUMC+. Van alle onderzoeken die plaatsvonden naar uiteindelijk IVF. Het antwoord op de vraag waarom wij geen kindje kregen, kon niemand beantwoorden... 

Periodes van om de dag naar de gynaecoloog, dagelijks hormonen spuiten, onzekerheid en weer die negatieve zwangerschapstest. Ondanks dat wij er als koppel best nuchter in stonden was het met momenten een zware tijd.

Tijdens een van de afspraken in het ziekenhuis wederom de vraag waarom lukt het ons niet? Voor mijn gevoel moest er een oorzaak zijn, een oorzaak waar we wat aan konden doen, zodat we gericht konden behandelen. Maar die oorzaak was er niet. Het enige wat wij te horen kregen was: maar als er een oorzaak zou zijn, kon het antwoord ook zijn dat het helemaal niet lukt. Op dat moment dacht ik alleen maar: prima, dat is dan ook een antwoord.

Eenmaal een aantal IVF pogingen en 2 eicel puncties verder kregen wij de tip om eens te kijken naar Vivian Blaauw. Dit was geen garantie maar zij had al heel veel positieve verhalen bij mensen met een onverklaarbare verminderde vruchtbaarheid. Ik sloeg de naam op in mijn telefoon en ging me thuis eens inlezen. Na al heel wat pogingen zoals osteopathie ect. vond ik dit ook maar een zweverige bedoeling. Maar hey, wat hield ons tegen? Wat hadden we te verliezen?

Na wat twijfels en heel veel vraagtekens heb ik toch contact gezocht met Vivian. Diezelfde week kon ik nog terecht, wat fijn was want ik had de week erna weer een terugplaatsing, en ik dacht alleen maar baat het niet dan schaadt het niet.

Na de kennismaking ging Vivian mij energetisch in kaart brengen. Ook hier had ik mijn vraagtekens bij, beetje zweverig dacht ik nog altijd. Maar toen ze mij ging vertellen wat ze over mij had op geschreven raakte dit mij. Het was confronterend, hoe weet zij dit allemaal? Dingen over mijn karakter en persoonlijke zaken. Naast alle persoonlijke dingen wist Vivian mij ook te vertellen dat mijn darmen niet helemaal lekker zaten. Huh? Hoe weet ze dit nu? Sinds ik corona had gehad had ik last van diaree.

Er was dus wel een probleem! Eindelijk was er een verklaring waarom wij nog geen kindje hadden. Mijn hormonale lus was verstoord. Volgens Vivian kwam het seintje dat ik zwanger was niet tot aan mijn hersenen en hierdoor behoudt je lichaam de zwangerschap niet.

Diezelfde afspraak heeft ze mij nog behandeld voor het hormonale stukje maar ook mijn darmen. Mijn lichaam reageerde goed op de behandeling en volgens Vivian was alles hersteld. Nog een extra afspraak in gepland om te kijken of het ook zo bleef. Maar na deze behandeling heb ik nooit meer diaree gehad.

Ondanks dat ik blij was dat er een oorzaak was en ik verbaasd was hoeveel ze over mij wist wat ze helemaal niet kon weten, bleef ik een beetje sceptisch. Maar op mijn darmen werkte de behandeling dus hoopvol gingen wij verder met het IVF traject.

Een maand na mijn eerste bezoekje aan Vivian was ik dan eindelijk zwanger. Nog een beetje onzeker en spannend maar na 3 jaar in de medische molen en 2 bezoekjes aan Vivian en ik was zwanger! Nu eenmaal 9 maanden verder is onze kleine man er en kan ik Vivian niet vaak genoeg bedanken!  💙"

Mike en Anouk | Valkenburg 


zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

“Wanneer een 3e kindje niet vanzelfsprekend is...

Wat begon als een (3e) kinderwens na 2 volkomen gezonde en fijne zwangerschappen, eidigde in meerdere IVF trajecten in het buitenland tijdens Corona lockdowns, 7 miskramen waaronder een tweelingzwangerschap, (spoed)curretages, ontelbare hoop & teleurstelling, ellende en tranen.

Echt hoop op nog een 3e kindje was gaandeweg verloren gegaan, na alles wat wij geprobeerd hadden; acupunctuur, osteopathie, chiropractor, diëten, jarenlang hulp van orthomoleculaire arts, vitamines & supplementen, medicatie, jaren onder begeleiding van de miskramenpoli bij het MUMC, talloze onderzoeken waar niks uit kwam en als laatste een lang en heftig IVF traject met verschillende terugplaatsingen die ook allemaal in miskramen eindigden. Niet te  vergeten en te onderschatten; de rekening/planning wat/waar je rekening mee houdt tijdens bepaalde momenten en de dingen die je blijft uitstellen: ‘..omdat ik dán wel misschien zwanger ben (en blijf)’.

Tijdens een afspraak bij de huisarts voor onze dochter keerde de huisarts zich tot mij vroeg uit het niks of wij nog bezig waren voor een 3e. Ik was verbaasd dat zij het nog wist na zoveel jaar en antwoordde; ‘Uiteraard’. Toen vroeg zij of ik van Vivian Blaauw had gehoord. Zij legde uit dat zij heel veel patiënten doorstuurde met heel veel succes. Ik zette Vivian in mijn telefoon om eens op te zoeken en rondde het gesprek af.
Dezelfde week was ik zelf op controle bij de verloskundige, omdat ik eerder wederom een miskraam had gehad en ik er zeker van wou zijn dat alle miskraamresten weg waren. De verloskundige zegt opeens: ‘Goh, je zou eens naar Vivian Blaauw moeten gaan, wat gek dat het iedere keer fout blijft gaan nou, wie weet kan zij jou helpen!’ Alweer die naam..
Inmiddels is mijn interesse wel aangewakkerd en vroeg ik wat Vivian precies deed, maar daar kon zij mij niet echt antwoord op geven en verwees mij naar haar website..
Met twee andere kleine kinderen, een nieuwe baan waar ik net opnieuw bij aangenomen was als stewardess én een eigen onderneming had ik nog geen tijd gehad om Vivian’s site uit te pluizen.
Die week had ik het erg druk en ging ik ook naar mijn huidtherapeute (en tevens een goede vriendin) en wij hadden het over haar kinderwens en iemand waar zij bij geweest was. Zij vertelde daar heel enthousiast over en ik begon mij af te vragen of dit niet héél toevallig ook over Vivian ging.. en wat meen je?! Dat was dus wel zo! Ongelooflijk.. hoe groot is de kans dat 3 verschillende mensen die los van elkaar staan en elkaar ook niet kennen, alle 3 mij naar dezelfde persoon verwijzen in één week tijd.. Dit kan toch haast geen toeval meer zijn?!

Sceptisch, maar vooral nieuwsgierig maakte ik die week nog een afspraak bij Vivian en geloof het of niet na 2 afspraken (inclusief de intake) was ik diezelfde maand opnieuw zwanger! Echter was het zwanger worden bij ons geen probleem, maar zwanger blijven.. dat is een ander verhaal. Tijdens onze afspraken had Vivian mij verteld dat wat ik had makkelijk te verhelpen was en dat dát de reden was waarom het iedere keer fout ging; ik geloofde haar en had er hoe gek dan ook vertrouwen in dat het dit keer goed bleef gaan. Week na week ging voorbij en hoe spannend het ook was; dit was duidelijk een blijvertje.

Gaandeweg heeft Vivian vaker nog een berichtje gestuurd en oprecht interesse getoond, wat een steun en toeverlaat!

Lieve Vivian, wat ben jij een prachtig mens vol positiviteit en goede energie en wat heb jij een speciale gave. Wat ben ik gezegend dat jij op mijn pad bent gekomen en dat je ons hebt geholpen in onze kinderwens.
Wij zijn een prachtig dochtertje rijker door jou en ik zal het nooit vergeten. Mijn dank is groot en niet uit te drukken in woorden of cadeau’s.
Ik zal jou blijven aanraden bij iedereen die moeite heeft met zwanger worden, want je verricht echt wonderen en het enige wat ik persoonlijk jammer vind is dat ik je pas zo laat heb leren kennen!

Door jou geloof ik absoluut niet meer in toeval, alles heeft zo moeten zijn op zijn eigen tijd en tempo.

Nogmaals heel erg bedankt namens ons hele gezin."

Lena, Robbert, Levi, Livia en Aylin  |  Landgraaf 

zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

“Daar waar ik normaal heel goed weet wat ik wil zeggen, weet ik nu niet waar te beginnen. Maar laat ik bij jou beginnen lieve Vivian!
Wat ben jij een warm, lief mens. Jij geeft mij een bijzonder warm gevoel, met ook nog eens de mogelijkheid om succesvol te ondersteunen in onze allergrootste wens. Op je site staat mooi beschreven wat je doet… Je moet het ervaren, dat klopt. Je behandeling is nuchter en zweverig tegelijk en in ons geval na twee keer succesvol(!) én dat na 2 jaar proberen, meerdere onderzoeken en heel veel onzekerheid. Iets wat ik nog bijzonderder vond was hetgeen wij erna deelden. Mijn positieve test, je oprechte warme reactie en enthousiasme hierop. Niet te vergeten dat er meteen ruimte is gemaakt voor een beklijvingsbehandeling. Vervolgens bij bloedingen een direct contact, wat kan het zijn, maar juist de kalme reactie hierin en het uitgesproken vertrouwen dat het energetisch echt goed zat sleepten mij er die onzekere periode doorheen.

Gedurende de 9 maanden heeft Vivian meermaals oprechte interesse getoond in hoe het ging. De directe lijntjes voelen aan als een warm bad.  Om elkaar dan vlak na de bevalling in het écht spontaan tegen het lijf te lopen is een extra cadeautje.

Je behandelingen zijn bijzonder, wat jij kan is bijzonder. Het is zo bijzonder dat ik zeker weet bij jou terug te komen. Gewoon om ons ellende te besparen en er meteen energetisch klaar voor te zijn. Dank je wel lief, bijzonder mens, dank je wel voor ons meest kostbare bezit.”

Liefs M | Heerlen
Dit stel wil graag anoniem blijven

zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

"1 november 2020, ons eerste contact. Vanaf 2015 bezig met ons grootste verlangen… Toen al heel wat ivf pogingen opweg, ten einde raad. Kwam het einde langzaam in zicht?

Al het mogelijke greep ik aan om onze wens werkelijkheid te laten worden… Een goede vriend tipte ons aan Vivian. Meteen contact gezocht… damn een wachtlijst… dat betekent wel wat goeds natuurlijk. Deze wachtlijst ging sneller dan verwacht! 

Daar ging ik, de eerste keer, zo nuchter als ik ben, maar dacht “baat het niet, schaadt het niet”. Ik wil erop vertrouwen en blijven geloven dat onze grootste wens ooit werkelijkheid werd.

Een uur later stond er werkelijk mijn hele profiel op papier, zonder één woord te hebben gesproken over wie ik ben! Wat een vrouw! Iemand die echt betrokken is, je altijd kan bereiken en er voor je is, en hoe! Elke keer kon ik terecht voor of na een behandeling. En wat gaf me dit innerlijke rust, die rust die zo belangrijk is! 

Na 8 jaar, 23 ivf terugplaatsingen en 2 miskramen is onze grootste droom werkelijkheid geworden; onze lieve Fem is op 28-1-2023 geboren!"


Kim en Dave | Maastricht

zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

“Eind 2018 besloten we te stoppen met de anticonceptie. We waren al een tijdje bij elkaar en hadden beide de droom voor kinderen al ontzettend lang. Waarom dan nog jaren wachten? Vanaf het moment dat je stopt met de anticonceptie en de droom naar elkaar hebt uitgesproken en wilt gaan verwezenlijken is iedere maand er één teveel. Maar omdat ik zelf met een burn-out thuis heb gezeten, hadden we ons erop ingesteld dat het even tijd nodig had om zwanger te worden. 2019 ging voorbij, 2020 ging voorbij... En ondertussen waren we helaas nog niet zwanger. Eind 2020 besloot ik naar de huisarts te gaan. We werden doorverwezen naar het ziekenhuis en vanaf 2021 zaten we in de medische molen. In september 2021 mochten we starten met het IUI traject. Totaal onverwacht en net alsof het zo had moeten zijn, kwam ik op LinkedIn een berichtje van Vivian tegen. Ik was meteen geïnteresseerd. Er was medisch gezien niks aan de hand, we waren al jaren bezig, wellicht zou er iets 'anders' zijn waarom het niet lukte. Ik benaderde Vivian en zij gaf mij hele fijne uitleg. Op dat moment was ik nog niet 'klaar' voor de stap naar Vivian. Ik wilde de IUI proberen, niet op teveel paarden tegelijk wedden en was er mentaal ook even niet klaar voor. Ik heb toen een periode afgewacht, maar toen de IUI behandelingen ook niet lukten heb ik Vivian weer benaderd. Het was heel fijn dat ze me tussentijds de rust en ruimte gaf om te doen wat voor mij goed voelde. Ik wilde voor mijn gevoel alles geprobeerd hebben om zwanger te worden, en dit was het enige wat ik nog niet geprobeerd had.

Al vrij snel kon ik bij Vivian terecht. Het was indrukwekkend hoe snel en goed ze in de gaten had hoe ik in elkaar zat. Ze legde precies de vinger op de zere plekken zonder dat ik ook maar 1 woord tegen haar gezegd had. Het enige wat ze wist was dat het niet lukte om zwanger te worden en dat er medisch geen issues waren. Daarna deed ze een behandeling en haalde een blokkade weg. Vanaf die eerste intake voelde ik me een totaal ander mens. Ik had weer rust in mijn lichaam, en voelde me weer fijn. Dat was al maanden heel anders. Een week later was de tweede intake en hetgeen de eerste keer behandeld was, was nog steeds intact! Ondertussen liepen de IUI behandelingen nog door. De lopende IUI poging was zonder succes, maar de keer erna was daar dan eindelijk die positieve zwangerschapstest!! Ondertussen hebben we een kerngezonde dochter en genieten we intens van dit wondertje!

Ik weet zeker dat de behandelingen bij Vivian in combinatie met de IUI ervoor gezorgd hebben dat het gelukt is om zwanger te worden. Opeens klopt alles, is het juiste moment daar en word je zwanger. En zo was het bij ons ook. Dankzij de behandeling van Vivian voelde ik me weer goed, zat ik lekkerder in mijn vel en had ik weer vertrouwen in mijn lichaam! Ik heb Vivian ervaren als een super enthousiaste vrouw, welke oprecht geïnteresseerd is. Haar persoonlijke benadering heb ik als zeer fijn ervaren. Velen denken dat het een beetje 'zweverig' is, maar Vivian zelf is erg nuchter, waardoor het totaal niet 'zweverig' aanvoelt. Vanaf de behandelingen tot nu hebben we zo nu en dan contact en is ze oprecht geïnteresseerd in hoe het gaat.

Lieve Vivian, bedankt voor alles, veel succes met je praktijk en wie weet waar en wanneer we elkaar nog tegen mogen komen!"

D en R
Dit stel wil graag anoniem blijven

zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

"Eind 2020 begonnen we met onze kinderwens. Helaas na ruim een jaar nog niet zwanger. Gezien onze leeftijd toch de keuze gemaakt om de stap naar het ziekenhuis te maken. Verschillende onderzoeken zoals bloedonderzoek, semen en een eileideronderzoek leverden geen oorzaak op waardoor er reden zou kunnen zijn dat we niet zwanger konden worden. Toch maar weer een paar maanden wachten en proberen. Je blijft de hoop houden dat het toch vanzelf gaat.

Uiteindelijk de stap genomen om te starten met IUI.. poging 1 geen resultaat, poging 2 afgebroken, nadat mijn lichaam niet reageerde op de hormoonspuiten nadat ik Corona had gehad.

Voordat we met poging 3 startten kwam Vivian op ons pad door een tip van een vriendin die zelf ook bij Vivian is geweest. Haar site en manier van behandelen trok direct mijn aandacht en de afspraak was dan ook snel gepland. Wat een bijzonder moment om mee te maken wat er allemaal op dat witte A4tje kwam te staan nadat Vivian zich op mij concentreerde. Lichamelijke klachten, karakter beschrijvingen en ook de uiteindelijke blokkade in de hormonale lus werden duidelijk. Fijn ook om zo’n uitgebreide vragenlijst door te nemen. De rust, kennis en ervaring van Vivian die erbij komt kijken was erg prettig. Het geeft je weer hoop en je gaat met een rustig gevoel de deur uit na de behandeling.

De 3e poging (na de behandeling) was dan ook raak. Ik ben nu inmiddels 15 weken zwanger en we kunnen niet wachten om onze knappe man te ontmoeten 💙

Carly en Niels  |  Lieshout

zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS IUI

“Aan de vooravond van de pandemie rolden we het fertiliteitstraject in. Bij ons werd niets significants gevonden en de diagnose werd 'onverklaarde verminderde vruchtbaarheid'. Ik speurde heel het internet af maar dat maakte me niet zekerder noch gelukkiger. Ik ervoer enorm veel stress. Ik had stress om mijn stress.
Totdat een van de verpleegkundigen Vivian opperde. Ze was onlangs bij hen op de afdeling geweest om te vertellen over haar praktijk.

Er ging een belletje rinkelen, ik had eerder iets over Vivian gelezen via LinkedIn. Dit was ruim voor ons traject maar het bleef plakken omdat ik het interessant vond en diep van binnen al heel lang bang was dat ik niet makkelijk zwanger zou worden. Al snel had ik contact met Vivian nadat ik het contactformulier had ingevuld op haar website. Laagdrempelig en open was het contact en het gaf direct een fijn gevoel. Vivian gaf aan dat er een lange wachtlijst was maar voor ik het wist was ik aan de beurt.

Ik voelde me gezien, gehoord en begrepen. Wat Vivian over mij wist te vertellen zonder dat ik haar iets had verteld, raakte me diep. Heel fijn vond ik het dat we direct aan de slag gingen.

Door de behandelingen kreeg ik weer vertrouwen in mezelf en besloot over te stappen naar een ander ziekenhuis. Daar raakte ik bij de eerste cyclus in verwachting!

Al snel sloeg de euforie om in angst en verdriet toen het niet goed leek te gaan.
Ik nam weer contact op met Vivian, omdat ze me had verteld over een beklijvingsbehandeling. Ik wilde alles hebben geprobeerd. Op zeer korte termijn kon ik bij Vivian terecht. Mijn verhaal kunnen doen was fijn, immers niemand was zo vroeg op de hoogte van mijn zwangerschap. Vivian bemerkte niets vreemds maar sterkte mijn lichaam verder aan. Het resultaat ervan ligt nu gezond in mijn armen!

Het contact met Vivian bleef ook na de behandelingen warm en het voelt ruim 1,5 jaar na onze kennismaking alsof ze een vriendin is. Heel vertrouwd.

Vivian was een steunpilaar voor ons in ons traject en ik ben haar enorm dankbaar.”

Stan, Noëlle en Julie  |   Heerlen


zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

“Soms duurt het even voordat je grootste wens vervuld wordt. Dit hebben mijn man en ik ook ervaren. 2 jaar geleden kreeg ik te horen dat ik een menstruatiecyclus stoornis heb, ook wel PCOS genaamd. Het krijgen van een kindje is hierdoor niet geheel vanzelfsprekend. Na een dik jaar het zelf te hebben geprobeerd, kwamen wij in het fertiliteitstraject terecht. Door middel van hormoontabletten zou mijn cyclus weer op gang moeten komen. Toen dit niet zo bleek te zijn, ben ik via een vriendin bij Vivian terecht gekomen.

Vivian ken ik al langer, omdat ik de juf van haar jongste zoontje ben geweest. De sessies waren heel fijn en ik voelde me echt gehoord en gezien. Ik was ook ontroerd hoe Vivian mij beschreef, zonder dat ik zelf iets verteld had. Ze beschreef precies wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Nog steeds vind ik dat ongelofelijk bijzonder. Tijdens het intakegesprek gaf ze aan dat de energie in bepaalde organen niet goed was, waaronder de schildklier. Tevens zaten er onderbrekingen in de hormonale lus en de hormonale as. Hier heeft ze direct aan gewerkt gedurende de eerste sessie.

Wat me het meeste bij bleef van de sessies bij Vivian is de rust die ik in mijn lijf voelde en het gevoel dat alles goed zou komen, want om eerlijk te zijn, was mijn kinderwens zo ontzettend groot dat ik hier bewust en onbewust heel veel mee bezig was. Dat maakte me onrustig en onzeker. De rust die ik zelf voelde werd ook door mijn omgeving opgemerkt.
Na twee behandelingen gaf Vivian aan dat ik energetisch geheel open stond. Na de tweede behandeling startte ik ook met de laatste ronde tabletten, mocht er alsnog niks gebeuren zouden we overgaan op hormoonspuiten. Tegen het zetten van spuiten zag ik enorm op. Gelukkig hoefde ik dit niet, want ze zagen op de wekelijkse echo’s dat er een eicel aan het groeien was. Mijn man en ik waren zo blij en gelukkig, vooral omdat ik nu eindelijk een regelmatige cyclus had en hierdoor meer houvast had.

Na 2 maanden was het dan eindelijk raak. Op 31 december deed ik een zwangerschapstest en die bleek positief te zijn. Wij zouden in het nieuwe jaar papa en mama worden! Het was dan ook echt een groot cadeau voor in het nieuwe jaar! Diezelfde dag heb ik Vivian nog gesproken en haar reactie was ontzettend warm en lief. Ik ben nog bij haar geweest voor een beklijvingsbehandeling. Momenteel zijn wij dolgelukkig met onze lieve dochter Saar.”

Beau en Mart  |  Heerlen


zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

“In januari 2023 mogen wij ons kindje verwachten na een heel traject. Het begon allemaal in 2019 toen wij besloten om onze kinderwens te gaan vervullen. Maar waar ik al een gevoel bij had, dat het lang zou gaan duren, heel raar maar het was een voorgevoel. Na 1 jaar proberen, mochten we dan eindelijk de dokter bellen om meer hulp te gaan krijgen bij het vervullen van onze kinderwens, het was ons nog niet gelukt. Het begin van een hele rollercoaster… de eerste afspraken kwamen snel achter elkaar, lichamelijk werd van alles gecontroleerd, maar hier kwam niks uit. We kregen te horen dat we nog een half jaar moesten proberen, want het is normaal dat het 2 jaar kan duren om natuurlijk zwanger te worden! Maar helaas, ook dit was niet gelukt. Kregen te horen dat we gingen starten met IUI, een hele happening, vond ik. 3 keer per week op en neer naar het ziekenhuis, en iedere maand één kans, wat was dat spannend. Na 5 maanden teleurgesteld te worden, hebben we een pauze ingelast van 3 maanden, want het mocht niet langer, kreeg te horen: “je wordt alleen maar ouder”, iets wat ik helemaal niet wilde horen.

Ik heb contact opgenomen met mijn huisarts om een verwijzing aan te vragen voor een psycholoog, ik kreeg het even niet meer geregeld, al die tegenslagen. Waarom ik? Hier kreeg ik van mijn praktijkondersteuner en mijn vriendin, die op dat moment zwanger was, te horen over Vivian Blaauw. Ik besprak het meteen met mijn vriend en hij zei: “we kunnen niet meer dan proberen”

Ik was hier zo blij mee en heb meteen een afspraak gemaakt, de eerste 2 intake gesprekken volgden al snel en achter elkaar. Vivian gaf mij een warm welkom, waardoor ik mij meteen op mij gemak voelde, want er kwamen persoonlijke gesprekken ter sprake, maar het voelde zo goed dat er ook, zonder een oordeel, over gesproken kon worden. Toen ik bij Vivian weg ging, had ik weer vertrouwen. Kreeg nog een berichtje met, positief blijven denken! Na deze 2 intakegesprekken had ik een positieve zwangerschapstest! Zo onwerkelijk, maar waar.

Vivian is de vrouw die ons heeft geholpen om onze kinderwens in vervulling te laten gaan! Gewoon in een woord, TOPVROUW”

C en A | Heerlen
Dit stel wil graag anoniem blijven

zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

“We hadden altijd al een kinderwens en wilden deze graag 2 jaar geleden in vervulling laten, echter ging dit moeilijker dan verwacht.
Na de 3de iui poging zakte ons de moed in de schoenen. Nog maar 3 pogingen te gaan en dan? Zou onze wens ooit in vervulling gaan?

Ik kreeg een berichtje van mijn tante met een link van de website van Vivian. Ze gaf aan veel goede dingen gehoord te hebben over Vivian en wie weet was het ook iets voor ons. Na het lezen van alle ervaringen hebben we ons direct op de wachtlijst laten zetten.

Na 3 weken kon ik terecht bij Vivian, op dat moment wist ik dat ik net zwanger was. Ondanks dat toch de afspraak laten doorgaan. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ik kan Vivian iedereen aanbevelen. Vivian kwam op mij over als een heel open en eerlijk persoon, ze draait nergens omheen en gaf me een heel veilig gevoel. Ze gaf me het gevoel alsof we elkaar al jaren kenden.

Uiteindelijk heb ik 2 beklijvingsbehandelingen gehad en verwachten we ons eerste wondertje!”

Inmiddels is hun prachtige dochter geboren

Aniek en Zavanjo | Gangelt (Duitsland)



zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

“Een kinderwens klinkt voor sommigen zo vanzelfsprekend maar helaas is dat niet voor iedereen het geval. Zo ook in ons geval. Drie jaar geleden stond onze wereld stil nadat ons dochtertje stil werd geboren met 17 weken. Wat een roze wolk had moeten zijn werd een zware periode in ons leven. De wens op een klein wonder was echter onveranderd groot en dus besloten we door te gaan deze wens te realiseren. Via goede vrienden is Vivian op ons pad gekomen. 

Na een prettig introductie telefoontje waarin Vivian zei “het klinkt allemaal wat zweverig maar ik ben echt heel down to earth” zijn we enigszins sceptisch aan behandelingen bij Vivian begonnen. Vanaf de eerste afspraak was die scepsis direct verdwenen. De behandelingen en gesprekken met Vivian waren heel vertrouwd, warm en respectvol. En alles kwam aan bod: liefde, zorgen, angst, verdriet noem het maar op. Wat dat mij met name heeft gebracht is een gevoel van rust, acceptatie en tegelijkertijd loslaten van verdriet en het allerbelangrijkste vertrouwen. 

Vertrouwen in de toekomst, in mijzelf, mijn lijf en in het proces waar we in zaten. Als ik van Vivian kwam, voelde ik me opgeladen en lichter van gemoed. Iets dat iedereen in dit traject denk ik heel goed kan gebruiken. Inmiddels zijn we dolgelukkige ouders geworden van onze prachtige dochter en hebben zo ons grootste geluk in onze armen mogen sluiten. We zijn Vivian zó ontzettend dankbaar, dat is niet in woorden uit te drukken. Dank je wel voor alles lieve Vivian!!”

Nanda


zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI PCOS

"In 2018 mochten wij ons 1ste kindje verwelkomen. Een grote wens waarbij hulp nodig was vanuit het ziekenhuis, omdat er bij mij PCOS was geconstateerd. Twee jaar na de geboorte van onze dochter, werd de wens om ons gezinnetje uit te gaan breiden alsmaar sterker. En besloten we om het ziekenhuis opnieuw in te schakelen om deze wens werkelijkheid te kunnen laten worden. In het ziekenhuis kregen wij positief nieuws. Mijn lichaam had positief gereageerd op onze 1ste zwangerschap, waardoor ik zelf een regelmatige cyclus had en er geen medische hulp nodig zou zijn. Toch raakte ik maar niet zwanger en kwamen wij wederom in het ziekenhuis terecht. Vol goede moed gingen wij dit avontuur weer aan. 

Omdat wij altijd open en eerlijk gepraat hebben over onze kinderwens en ons traject in het ziekenhuis, kwamen wij dan ook via via bij Vivian terecht. En hebben dan ook zonder aarzelen contact gezocht met haar. Bij de eerste afspraak voelde ik mij op mijn gemak bij Vivian en zeer welkom. De intake was bijzonder. Vivian wist dingen over mijn persoonlijkheid te vertellen zonder dat ik hier over gesproken had. Ook haalde Vivian mijn hormonale blokkades naar boven, die onze kinderwens deze keer lastig maakten. De uitdaging kon beginnen. De behandelingen waren rustgevend en voelden goed. Door Vivian groeide onze hoop weer. En kreeg ik weer vertrouwen in mijn lichaam. Na een aantal behandelingen gaf Vivian aan dat mijn lichaam geen blokkades meer liet zien. En niets meer voor ons kon betekenen: Mijn lichaam deed wat het moest doen! Wij maakten ook toen de beslissing om in het ziekenhuis een pauze in te lassen en even pas op de plaats te gaan nemen. 

Toen gebeurde wat er moest gebeuren! ZWANGER! Helemaal op eigen kracht, na de behandelingen van Vivian. Vivian bleef geloven, ook als wij het even heel zwaar hadden. En gaf ons dit vertrouwen ook. Een kinderwens is niet vanzelf sprekend. Probeer de hoop niet te verliezen, ook al zijn sommige periodes moeilijker dan de ander. En is er een rollercoaster aan emoties. Bij Vivian ben je in goede handen, voel je je gehoord en wordt er zonder woorden naar je geluisterd. Een ervaring die ik iedereen aan kan raden, die je moet ervaren en voelen in je lichaam. Dankzij haar hulp, geloof en vertrouwen, mogen wij onze 2de blind date voor het leven in december gaan ontmoeten."


Peggy en Jordy  |  Kerkrade


zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF ICSI

"In 2018 waren we langzaam begonnen met onze kinderwens. We namen het nog niet echt serieus, omdat we nog veel wilden gaan reizen. In december 2019 kreeg ik een positieve test te zien, maar helaas werd het al snel een miskraam. 

In 2020/2021 zijn we gestart met IUI, maar helaas was deze niet gelukt. Daardoor zijn we doorgestuurd voor een IVF/ICSI behandeling. We hadden al de eerste poging gehad toen ik via een klant van het werk te horen kreeg dat ik eens naar Vivian Blaauw moest gaan! We hebben gelijk een afspraak gemaakt. De eerste kennismaking was wel spannend, maar het was gelijk een gevoel van: “Het komt goed, je bent in goede handen!” Er kwam gelijk rust over me heen! Eenmaal bij de tweede terugplaatsing hebben we snel weer een afspraak gemaakt en nu we zijn zwanger! We verwachten dit jaar ons kleintje! Vivian Blaauw is zeker een aanrader die vele vrouwen de kans moeten geven om bij langs te gaan!"


Viënna en Alessandro  |  Stein


"Tijdens de verbouwing van ons huis bleek ik ineens zwanger te zijn van ons eerste zoontje, helemaal nog niet gepland maar heel welkom! 

Een jaar later was er de wens voor een tweede kindje. Er zeker niet vanuit gaan dat het meteen lukte, was er toch elke maand die teleurstelling aanwezig. Omdat het bij ons eerste kindje spontaan gelukt was, probeerden we er niet te veel mee bezig te zijn. Maar dit werd steeds moeilijker voor mij, maand na maand steeds dezelfde teleurstelling. 

Toen me iemand vertelde over de behandelingen van Vivian heb ik meteen dezelfde dag een afspraak gemaakt.

Ik wist niet zo goed wat ik van de behandelingen kon verwachten, maar wilde alle kansen aangrijpen. 
Bij de eerste afspraak voelde ik me heel welkom en erg op mijn gemak bij Vivian. 
Het is bijna niet uit te leggen, maar zonder dat ik ook maar wat vertelde, kon ze precies vertellen hoe ik ben als persoon.

De behandelingen waren erg fijn en het vertrouwen om toch weer zwanger te mogen worden groeide steeds meer.

Na 2 jaar was daar dan eindelijk die zo gewenste zwangerschap en over 3 weken verwachten we ons nieuw klein wondertje!"

Latischa, Rob en Juul  |  Vijlen


"Maart 2019 stopten wij met de anticonceptie, met de wens om ons gezin uit te breiden met een tweede kindje. Elke maand weer die spanning en tegelijk ook elke keer weer de teleurstelling. Tussendoor proberen 'los te laten' zoals zo vaak gezegd wordt, maar dat is lastig als de wens zo sterk is. Zo ging het door tot begin januari 2021, tot ik eindelijk contact op nam met mijn huisarts, daar heb ik het verhaal uitgelegd en we kregen gelijk een doorverwijzing voor de gynaecoloog aangezien er al zo'n lange tijd verstreken was. Toen begon de hele molen van alle onderzoeken. Steeds positieve uitslagen en de zogenoemde slagingskansen zouden hoog moeten zijn, maar waarom blijft een zwangerschap dan uit? We kregen aangeboden te starten met IUI aangezien we al zolang onderweg waren, maar dit leek ons een flinke impact te hebben op ons hele leven, dus we besloten het na een behandeling van de eileiders eerst 6 maanden af te wachten.

Die 6 maanden zouden rond oktober voorbij zijn. In de zomer krijg ik van iemand die dicht bij mij staat en op de hoogte is van de hele situatie opeens de naam Vivian Blaauw doorgestuurd, ze doet behandeling op energetisch vlak en is gespecialiseerd in kinderwensen. 'Kijk en lees gewoon eens op haar site en kijk welk gevoel je erbij krijgt' werd me gezegd. Dit deed ik dan ook gelijk, ik struinde de pagina af, las álle verhalen en dacht meteen, dit gaan we doen. Ik schreef mij die avond nog in op de wachtlijst. Mijn man vertelde ik wat ik gedaan had, met in mijn achterhoofd zijn nuchtere kijk op dit soort dingen, ik zei nog, alles beter dan starten met hormonen!
 
Gedurende de zomer kreeg ik van Vivian een bericht dat ik bovenaan de wachtlijst stond en de eerste 2 datums voor de intake mocht inplannen, dit deed ik dan ook gelijk. 15 en 22 okt waren de datums, ik keek er naar uit! Onze eerste ontmoeting was fijn, voelde gelijk vertrouwd en veilig. Vivian vroeg mij om rustig te gaan zitten en om mij heen te kijken, zodat ze zich kon richten op het psychometreren. In enkele minuten tijd was het hele A4tje volgeschreven, met info over mij! En ik herkende me er volledig in. Het grootste wat me bijbleef was dat ze vertelde dat mijn hormonale lus niet in verbinding was, waardoor ik wel vaker bevrucht schijn te worden, maar mijn lichaam dit weer afstoot waardoor er elke maand een menstruatie is. Vivian behandelde dit door energie toe te voegen aan mijn lichaam, ik voelde op dat moment en de dagen daarna van alles aan mijn lichaam. De week erna mocht ik weer gaan, kreeg weer een behandeling en de hormonale lus was nu nog prima in verbinding. We plannen nog een nieuwe afspraak rondom mijn volgende ovulatie en bij het naar buiten lopen zegt Vivian, mocht je dan al zwanger zijn dan maken we er een beklijvingsbehandeling van... de gedachten schieten door mijn hoofd... zou het? Dat zou toch een wonder zijn na dik 2,5 jaar?

We beginnen vanaf die dag aan een week herfstvakantie en gaan even genieten met ons gezin. Begin november voel ik van alles aan mijn lichaam, maar dit heb ik me de afgelopen 2,5 jaar wel vaker ingebeeld. Maar toch voelt het dit keer anders, ik herken het gewoon.
 
En ja hoor, op 10 nov doe ik een eerste positieve test. ZWANGER!! GEWOON ZWANGER! Dit kan toch niet waar zijn? Blijdschap en angst schieten door mijn hoofd maar de blijdschap wint! We zijn dolblij en kunnen niet wachten tot de afspraak voor onze eerste echo, deze is op 9 dec gepland. Ik licht Vivian in over ons blijde nieuws en haar reactie was onbetaalbaar! De eerste echo was goed, wat een geruststelling om daar een piepklein hartje te zien kloppen! Tranen van geluk!

De volgende behandeling werd dus een beklijvingsbehandeling, wie had dat gedacht! Ondertussen zijn we nu 25 weken in verwachting van een jongen! Beide medische echo's zagen er goed uit, dus nu kunnen we echt genieten en ons er op voorbereiden dat er nog een klein wonder ons gezin mag aanvullen!"
 
 Sebas & Britt | Kerkrade 

zwangerschapswens kinderwens zwanger baby

"4 jaar geleden startte het pad naar onze grootste wens. Hoe makkelijk het krijgen van kinderen anderen leek af te gaan, voor ons lag het anders. Was het zo dat een kleine aan ons voorbij leek te gaan?
Er was geen verklaring, geen duidelijke taal, maar maand op maand wel weer hetzelfde verhaal. 
 
Zoekend naar een anker in deze onzekerheid kwam ik de website van Vivian tegen. Om eerlijk te zijn was ik eerst wat sceptisch. Psychometreren, energetische behandeling? Is dat wel wat voor mij, ben ik daar niet te nuchter voor? Als de medische wetenschap geen oplossing heeft waarom zou dit dan wel werken? Toch zorgde mijn nieuwsgierigheid er voor dat ik een afspraak heb gemaakt met Vivian.
 
Vanaf het moment dat ik binnen kwam was ik er van overtuigd dat ik op mijn plek was. Zonder woorden kon zij mij lezen en op een fijne manier gaf ze inzicht in wie ik was. Er volgde een energetische behandeling die heel veel verlichting gaf. Ontspannen, opgewekt en vol vertrouwen verliet ik haar praktijk.
 
Het was echt niet zo dat na de intakes alles anders was. Maar langzaam voelde ik dat er wat veranderde, ik liet het maar gebeuren. Noem het stromende energiebanen, noem het vertrouwen in de toekomst, noem het wat je wilt. Zonder dat ik het begreep gaf het kracht en vertrouwen.  
 
Ik had een vervolgbehandeling ingepland. Vivian gaf bij binnenkomst aan dat ze in de agenda zag dat ik voor een vervolgbehandeling kwam maar dat ze zich af vroeg of dit wel klopte? Ze had het goed aangevoeld. We hadden onze 5e IUI behandeling gehad en de dag ervoor hadden we getest en deze was positief!! Ze deelde ons geluk en het was zo fijn om het iemand te mogen vertellen, wat een opluchting. Ze heeft van de vervolgbehandeling een beklijvingsbehandeling gemaakt.
 
Als een kinderwens niet vanzelfsprekend is bewandel je een pad van onzekerheden, teleurstellingen en allerlei emoties.
Ik heb de steun en behandelingen van Vivian ervaren als een onmisbaar anker in een roerige zee waardoor het dubbeltje de goede kant op kon vallen."

Audrey | Maastricht

"Na onze bruiloft in juni 2019 wilden wij graag onze kinderwens in vervulling laten gaan. Helaas na een jaar proberen bleef deze wens uit. Na veel onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis zag ik het even niet meer zitten en ben ik op social media gaan zoeken naar andere succesverhalen.

Ik kwam al snel bij Vivian terecht en heb geen moment getwijfeld om een afspraak te maken.
Bij de eerste afspraak voelde ik mij meteen op mijn gemak en heerlijk ontspannen.

Na 6 maanden kreeg ik eindelijk te horen dat we van de wachtlijst waren gehaald voor onze eerste IVF poging, voor en na de poging ben ik nog bij Vivian geweest. Ik voelde mij super goed en had er voor het eerst heel veel vertrouwen in.

Inmiddels ben ik 12 weken zwanger van ons eerste kindje!"


Ilse en Alexander | Roermond

zwangerschapswens kinderwens zwanger baby

"2 jaar lang onverklaarbaar onvruchtbaar, ja dat waren we. Het was een weg met hoop en verdriet tegenover elkaar. Samen met de fertiliteitsarts zouden we het gaan hebben over een eventuele IUI behandeling. Wij gaven het nog één laatste kans en stelden de behandeling nog even uit, ook omdat ik bang was dat het te veel stress opleverde.

In deze periode ben ik in contact gekomen met Vivian. Echt, een super lieve toffe vrouw! Ze gaf me mijn eerste behandeling. Ik voelde gelijk dat dit goed zat en kreeg mijn vertrouwen terug. Mijn angst om niet zwanger te kunnen raken, was totaal verdwenen. Ongelofelijk.

En ja hoor, nu ik dit verhaal aan het schrijven ben, ben ik 8 weken zwanger van ons 2e wondertje.

Vivian, wij zijn jou ontzettend dankbaar.
Liefs! "


Deborah en Bram | Geleen



zwangerschapswens kinderwens zwanger baby

"Wanneer een gewenste zwangerschap al 1,5 jaar op zich laat wachten, wordt het vanzelf iets waarmee je onbewust constant bezig bent. Het ‘loslaten’ is makkelijker gezegd dan gedaan en hoewel ik beweerde dat het anders was, gold dat ook voor mij.

Na een tip van een bekende en een bezoekje aan de website heb ik contact gezocht met Vivian. Ik kon al snel terecht voor een intakegesprek en ging zonder directe verwachtingen bij haar langs. Ik kon mij er moeilijk een voorstelling van maken wat de behandeling zou inhouden, maar stelde mij ervoor open en liet het allemaal maar over mij heen komen. Heel bijzonder om te ervaren en bijna niet uit te leggen met welk gevoel ik bij Vivian zat en later naar huis ging. Op de een of andere manier kwam er een enorme rust over mij heen die thuis ook goed voelbaar was en er was gelijk vertrouwen in een goede afloop.
Een tweede behandeling volgde en we planden meteen een vervolg afspraak voor een maand later. Vol verbazing waren wij toen we twee weken later een positieve zwangerschapstest in onze handen hielden. De vervolg afspraak werd een beklijvingsbehandeling en in juli verwachten wij onze zoon!

Vivian is een heel fijn en warm persoon. Ook buiten de behandelingen om begaan en geïnteresseerd in hoe het met je gaat. Je hebt absoluut niet het gevoel dat je een van de vele bent, maar er is echt een stukje persoonlijke aandacht en betrokkenheid."

Nathalie en Bjarne | Brunssum

zwangerschapswens kinderwens zwanger IVF baby

"Al een aantal jaar in de medische molen, geen oorzaak te vinden maar een zwangerschap blijft uit. Een goede vriendin stuurt me enige tijd geleden een link door. Ze zegt ik kom dit online tegen, niks voor jullie?  

We bekijken de pagina van Vivian en besluiten een afspraak te plannen. Tijdens onze IVF behandelingen hebben we onze afspraken bij Vivian.   Open minded ga ik naar de eerste afspraak, niet goed wetend wat me te wachten staat. Maar wat een fijn en warm mens is Vivian. Je voelt je meteen op je gemak. 

De behandelingen bij Vivian moet je echt ervaren. Ik was meteen onder de indruk, en dat gaf me mijn hoop en energie terug. Toen ik naar buiten liep na de eerste afspraak heb ik mijn partner meteen geappt, yes we zijn op de juiste plek terecht gekomen! De afspraken met Vivian zijn fijn, ze is ontzettend betrokken, ook buiten de afspraken.  

Dat we op de juiste plek waren heeft zich ook snel bewezen, in augustus verwachten wij ons eerste kindje."


Robin en Sven | Buchten

"Met heel mijn hart dankbaar voor het wonder in mijn buik. In december 2019 ben ik begonnen aan een fertiliteitstraject in het ziekenhuis in België.

Door een verminderde eicelvoorraad en zware adenomyose (een vorm van endometriose in de baarmoeder) was zwanger worden geen vanzelfsprekendheid (dat is het eigenlijk bij niemand). In de loop van mijn traject ben ik op zoek gegaan naar ondersteuning. 

Via een vriendin, ben ik bij Vivian terecht gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest één zijn daarom spreekt haar holistische aanpak mij erg aan. Na drie consulten bij Vivian ben ik zwanger geraakt (07-01-2022 ben ik uitgerekend). 

Ik vind Vivian professioneel, een warm persoon en ik vind de energetische behandelingen fijn om te ondergaan.  Als je ondersteuning kunt gebruiken op jouw of jullie pad om zwanger te worden dan gun ik jou/jullie de hulp van Vivian."


Willy | Heerlen

"Toen na een jaar ‘proberen’ onze wens om een kindje te krijgen nog niet in vervulling was gegaan, gingen wij naar de huisarts. De gebruikelijke onderzoeken vonden plaats en we werden doorgestuurd naar het ziekenhuis. Ook hier volgden onderzoeken maar werd geen oorzaak gevonden van waarom het bij ons niet wilde lukken. Na nog een aantal maanden proberen begonnen we aan het IUI-traject. Na drie pogingen begon ik de hoop te verliezen en stond ik ervoor open ook ‘iets’ anders te proberen. Op LinkedIn had ik Vivian al vaker voorbij zien komen maar was ik nog niet zover er iets mee te doen, totdat ook poging drie niet gelukt was. 

Het eerste gesprek met Vivian gaf me meteen nieuwe hoop en na twee afspraken met Vivian en twee IUI pogingen verder was ik zwanger, yes! Ik heb vervolgens nog een beklijvingsbehandeling gehad van Vivian en uiteindelijk een succesvolle zwangerschap doorlopen. En nu zielsgelukkig met ons zoontje, mede dankzij Vivian :-)"


Sanne | Nijmegen

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Na 8 jaren van teleurstellingen rondom het niet zwanger kunnen worden, kwamen we via onze nicht in contact met Vivian Blaauw. Ons verhaal werd warm ontvangen en Vivian had vertrouwen dat er een mogelijkheid bestond om toch onze grote wens in vervulling te zien gaan. Op energetisch vlak moest er nog werk verricht worden en daar heeft Vivian ons bij geholpen.

We hadden een goed gevoel bij de behandelingen en na de 3e behandeling waren we zwanger. Wat een geluk om onze dochter Lucia te mogen begroeten. Wij zijn Vivian heel dankbaar. Een groter geschenk bestaat niet!"


Yolanda, Niels en Lucia | Mierlo

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Een dikke twee jaar lang zijn wij bezig geweest om zwanger te raken. Helaas zonder resultaat. Fysiotherapeuten, de chiropractor en zelfs een acupuncturist is eraan te pas gekomen onder het motto; baat het niet dan schaadt het niet!

Uiteindelijk zijn we doorverwezen via de huisarts en gestart met een IUI-traject. Ook dit bleek niet meteen de oplossing te zijn voor ons, en na een aantal pogingen vertelden de artsen ons dat wij wellicht meer gebaat waren bij een ander traject.
Via een vriendin kwam ik destijds terecht bij Vivian. Na een fijn gesprek, waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde, heeft Vivian ons nog diezelfde maand kunnen helpen.

Hoe je het ook wendt of keert, in de maand dat ik naar Vivian ben geweest, ben ik voor het eerst zwanger geraakt. Helaas heeft deze zwangerschap niet doorgezet en is dit uiteindelijk een miskraam geworden. We hadden ons al ingesteld om verder te gaan met het IVF-traject. Gelukkig bleek dit niet nodig en was ik 3 maanden later weer zwanger. Inmiddels groeit er al 28 weken een gezonde jongen in mijn buik en kunnen wij ons geluk niet op!"

UPDATE:
Op 19 juli 2021 is hun lieve zoon Loek geboren!

Suzanne, Ramon en Loek | Heerlen

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Ruim 3,5 jaar probeerden wij zwanger te worden toen het Coronavirus in april 2020 ons IVF-traject plotseling stillegde. Na jarenlang aaneengesloten hormoonbehandelingen te hebben ondergaan leek nu onze grootste wens, zwanger worden, opnieuw voor onbepaalde tijd onbereikbaar te zijn.

In die periode kwam ik via een vriendin in contact met Vivian. Ik voelde direct een klik en Vivian gaf aan dat ze op energetisch vlak ondersteuning kon bieden. Vivian’s behandelingen voelden echt alsof ze vanuit een warm hart werden uitgevoerd. Na 2 behandelingen gebeurde datgene waar wij al zo lang op hoopten: Ik was zwanger! Zonder hormonen en ziekenhuisbezoekjes bleek onze grootste wens dan toch in vervulling te zijn gegaan. Inmiddels ben ik 20 weken zwanger van een gezond meisje. Wij zijn Vivian voor altijd dankbaar!"
 

UPDATE: 
Op 8 februari 2021 is hun gezonde dochter Fie geboren!

 

Danique, Lars en Fie | Wijnandsrade 

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Toen ons zoontje 3 was, hadden wij de wens om nog een kindje te krijgen. Helaas volgden er twee miskramen. Ik raakte het vertrouwen in mijn lijf en de toekomst een beetje kwijt. 

Door de gesprekken en behandeling van Vivian kwam dit weer terug. Na een aantal behandelingen en een tijdje wachten was het raak en verliep de zwangerschap goed. Wat zijn we blij met ons gezin van 4!


Willemijn | Veldhoven

IVF miskraam zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Na twee mislukte IVF pogingen wilde de gynaecoloog mij niet meer behandelen. Ik was te oud en het had geen zin. Mijn oerverlangen om moeder te zijn kon volgens hem alleen nog maar worden vervuld door een eiceldonatie of adoptie. Een keiharde boodschap en toch was ik opgelucht. Want de keuze om te stoppen met de behandeling had ik zelf niet kunnen maken. Ik hoefde geen hormoonspuiten meer te zetten en kreeg weer ruimte in mijn agenda. Ondanks het verdriet besloten mijn man en ik om vooral te blijven genieten van alles dat er al is. Mijn oerverlangen kon ik niet wegstoppen. Ik heb het een plek gegeven door naar het universum uit te spreken dat als er een zieltje is dat ons als ouders wilt, dat het van harte welkom is. 

In die periode kwam ik via een vriendin in contact met Vivian. Zij gaf mij hoop en vertrouwen. Vivian heeft mij twee keer behandeld en na de tweede behandeling was ik zwanger. Dat was twee maanden na de keiharde boodschap van de gynaecoloog. Inmiddels ben ik 42 en mama van onze prachtige zoon David: ons wonder!"

 

Evelyne, Jonathan en David | Hombourg (België)

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Nadat mijn spiraaltje verwijderd was, bleek al snel dat ik een hele onregelmatige cyclus had. Omdat ik voor een ander probleem bij de gynaecoloog terecht kwam, ben ik na een half jaar al doorgestuurd naar de fertiliteitskliniek voor onderzoek. 

Hier bleek dat ik een cyclusstoornis had. Ik kon beginnen met hormonen slikken om de eisprong op te wekken. Ik kreeg vervelende bijwerkingen zoals hoofdpijn en flinke “mood swings”.  Na ongeveer een half jaar behandeling, ben ik na gaan denken over andere methodes. Op de afdeling in het ziekenhuis wordt vooral rekening gehouden met het medische stuk, daarom leek het mij fijn om in combinatie met een andere benadering, bijvoorbeeld energetisch, behandeld te worden. 

Via een collega kwam ik op de site van Vivian terecht en het sprak me gelijk aan na het lezen van zoveel positieve verhalen. Toen ik bij Vivian kwam werd duidelijk dat ze me kon helpen. Ik werd hartelijk ontvangen, werd serieus genomen en kon mijn verhaal kwijt. Kort na de 3e behandeling bleek ik zwanger te zijn!"


Carly | Heerlen

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Wanneer je besluit om samen die ene wens in vervulling te laten gaan dan is elke maand waarin dat niet lukt toch een kleine teleurstelling, maar ga je vol goede moed en vertrouwen verder. Wanneer het langer duurt wordt de teleurstelling groter en uiteindelijk komen dan toch ook echt de twijfels. Waarom lukt het bij ons niet? We zijn richting huisarts gegaan en uiteindelijk met een verwijzing naar het ziekenhuis. Na verschillende onderzoeken, waar geen oorzaken uitkwamen, kregen we te horen dat we het nog een half jaar zelf moesten proberen. Helaas ook zonder positief resultaat.

In de maand dat er gestart zou worden met het IUI-traject kwam ik via een vriendin op de website van Vivian terecht. De herkenning in de verhalen van anderen, maar ook in de blogs van Vivian zorgde ervoor dat ik mij zonder twijfel deed aanmelden en op de wachtlijst terecht kwam. 
Ondertussen werd het IUI-traject ook gestart en de rollercoaster waarin we zaten nog groter. 

Na ongeveer vier maanden, waarin het IUI-traject nog geen positieve test had opgeleverd, had ik mijn eerste afspraak bij Vivian. Vivian zorgt voor een fijne sfeer waarbij je jezelf durft te zijn en je op je gemak voelt, ondanks dat ze eigenlijk een onbekende voor je is. Toen ik naar huis kwam zei ik tegen mijn man “ik heb nu echt vertrouwen dat het wel goed gaat komen, misschien niet deze poging maar wel vrij snel”. Dat het uiteindelijk zo snel zou zijn en ik die maand nog een positieve test in handen had, zagen wij niet aankomen. Met verbazing stuurde ik Vivian dan ook een berichtje. De tweede afspraak hadden we al gemaakt en hebben we ook door laten gaan. Vivian heeft mij toen een beklijvingsbehandeling gegeven, deze gaf mij extra rust en vertrouwen naar de eerste zeven weken echo in het ziekenhuis toe. 

Het is moeilijk uit te leggen hoe bijzonder de ervaring bij Vivian is en hoe dankbaar wij zijn nadat onze wens om zwanger te worden in vervulling is gegaan!"

Inge en Rick | Landgraaf

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"We hadden net een dag geleden een telefoontje van de poli gynaecologie gekregen, we mochten starten met ons IUI-traject. Gaat nu eindelijk onze wens na ruim drie jaar in vervulling? Een dag later kreeg ik geweldig nieuws van een vriendin te horen, ze was zwanger! Ze was bij iemand geweest, dit zou ook voor ons iets kunnen zijn. Ik moest me vooral niet verplicht voelen. Ik heb niet lang getwijfeld, hier wilde ik natuurlijk meer van weten. Toen ik thuis kwam ben ik meteen de website van Vivian gaan zoeken en heb me direct aangemeld. Ik kreeg al snel een reactie!

Vanaf de eerste minuut toen ik bij Vivian binnen kwam voelde ik een enorme klik. De behandelingen die volgden waren enorm fijn en ik voelde meteen dat dit goed zat. Ik heb drie behandelingen bij Vivian gehad. Bij de laatste behandeling gaf ze al aan dat er een andere energie voelbaar was. Dit vond ik erg spannend natuurlijk. Een week later kwam het geweldige nieuws ... Vivian had gelijk, ik was zwanger!

Onze grote wens is eindelijk in vervulling gegaan dankzij het IUI-traject en de fijne behandelingen van Vivian! Inmiddels ben ik 18 weken zwanger en voel ik mij prima! Wij zijn Vivian enorm dankbaar!"

UPDATE: 
Op 13 mei 2021 is hun knappe zoon Stijn geboren! 

  

Christina, Thimo en Stijn | Landgraaf 

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Ken je dat!? Iedereen om je heen lijkt zo maar zwanger te worden en bij ons wilt het maar niet lukken. Mijn lichaam deed niet wat het moest doen, namelijk menstrueren. Dan kom je al snel in de medische molen terecht. Ik kreeg hormoontabletten met de hoop zo een eisprong op te wekken. Na verschillende pogingen en nare bijwerken zag ik het even niet meer zitten. Echter was onze kinderwens enorm groot. Ik wilde zo graag dat mijn lichaam normaal functioneerde. Vivian die ik ken via mijn werk, nodigde mij uit voor behandelingen. Ik had er alles voor over om mama te mogen worden.

En het wonder gebeurde. Zonder hormonen, met een eigen eisprong ben ik hierna in verwachting geraakt van onze prachtige dochter Moos en inmiddels ben ik net bevallen van ons tweede wonder Fos."

Britt, Moos en Fos | Landgraaf

zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Na ruim een jaar proberen, ben ik het medisch circuit ingerold. Ik zag dit eigenlijk niet zitten, maar als je kinderwens zo groot is, heb je er alles voor over om zwanger te raken. Alsof het zo moest zijn, kwam Vivian op dat moment in mijn leven. Ik vond haar verhaal gelijk interessant en heel logisch klinken. Na 2 behandelingen was ik zwanger van mijn lieve dochter Liv die inmiddels alweer 4,5 jaar oud is."

Chantal en Liv | Kerkrade

"Na 5,5 jaar proberen had ik me een beetje afgesloten voor de hoop, omdat het zo’n pijn doet. De teleurstelling van het niet lukken en het verlies van hetgeen ik zo graag wil. En door de gesprekken met Vivian durf ik weer te hopen, durf ik ondanks de pijn me weer open te stellen. 

Ze is in haar begeleiding lekker down to earth, heerlijk praktisch en speels. Ze voelt als een goede en lieve vriendin die gewoon wat vragen stelt, maar die gewone vragen hebben een enorme uitwerking."

Janneke | Haarlem

gynaecoloog fertiliteit zwangerschapswens kinderwens zwanger

"Na een heftige periode van 4 jaar ziekenhuis in en uit, zijn we via een collega in contact gekomen met Vivian. Mede door positieve ervaringen van anderen en de interesse voor behandeling op energetisch vlak, hebben we direct een afspraak gemaakt.

Na een warm welkom zijn we beiden behandeld en al na 2 bezoeken ben ik zwanger geworden van onze lieve dochter Kamé!

Vivian heeft bijgedragen aan het vertrouwen dat het zou lukken en heeft ons ook tijdens de zwangerschap mentaal ondersteund in onzekere tijden. We zijn heel erg gelukkig met onze dochter Kamé, mede dankzij Vivian is onze grootste wens uitgekomen!"
 
Barbara, Sven en Kamé | Geldrop