Behandelingen

Lees hieronder welke soorten behandelingen er mogelijk zijn.

Intake

Created with Sketch.

Ik start een traject met een intake.

Allereerst probeer ik helder te krijgen waar de kern van het probleem of de klacht zit. Dit houdt in dat ik me concentreer op jouw fysieke, mentale en emotionele (onder)bewustzijn. Tijdens het bespreken van mijn waarnemingen wordt de oorsprong van een probleem of klacht inzichtelijk gemaakt.

Hierop volgt een anamnese waarbij we samen jouw medische geschiedenis doorlopen en staan we stil bij belangrijke gebeurtenissen in jouw leven tot nu toe. De resultaten van het inzichtelijk krijgen van wat klachten te vertellen hebben en de anamnese vormen de basis van mijn verdere behandelingen.

Vervolgens start ik een energetische behandeling door jouw energielichaam te voelen en doorgronden. Daar waar te weinig energie stroomt, vul ik dit direct aan. Dit doe ik door middel van aanraking, maar dit kan ook net van het lichaam af zijn. Energie is overal, het centreren van mijn handen zorgt voor het opheffen van blokkades of voor energetische doorstroming waar dit van belang is.

We sluiten af met een evaluatie van de behandeling. We bespreken wat wij beiden ervaren hebben en richten ons op de tussenliggende periode tussen deze en de volgende behandeling. Vaak start hier een proces van gedragsverandering of het handelen naar verkregen inzichten.

Een complete intake bestaat uit twee afspraken van ongeveer één uur.

Vervolgbehandeling

Created with Sketch.

We starten met een terugblik op de afgelopen periode. Dit wordt opgevolgd door een energetische behandeling, zoals bij de intake beschreven. Eventuele nieuwe doelen worden na afloop gesteld en besproken voor de hierop volgende periode.

Een vervolgbehandeling bestaat uit een afspraak van ongeveer een half uur.

Vervolgbehandeling uitgebreid 

Created with Sketch.

Uit de intake kan blijken dat naast een energetische behandeling er therapeutisch een en ander aangepakt dient te worden. Dan is er de mogelijkheid voor een uitgebreide vervolgbehandeling. Deze behandeling geldt ook als je met twee personen komt.

We starten met een terugblik op de afgelopen periode en bespreken de gestelde doelen. Eventuele nieuwe doelen worden gesteld en besproken voor de hierop volgende periode. Dit wordt opgevolgd door een energetische behandeling.

Een vervolgbehandeling uitgebreid bestaat uit een afspraak van ongeveer een uur.

Vervolgbehandeling met ontspanningsbehandeling

Created with Sketch.

Een vervolgbehandeling met ontspanningsbehandeling kan alleen als je reeds in behandeling bent en beide intakes hebt afgerond.
Bij deze behandeling mag je een cadeau naar keuze uitzoeken. 

Klik hier voor meer informatie.

Een vervolgbehandeling met ontspanningsbehandeling bestaat uit een afspraak van ongeveer een uur, waarbij ongeveer drie kwartier de energetische behandeling plaatsvindt. 

Beklijvingsbehandeling

Created with Sketch.

Zodra je zwanger bent of een terugplaatsing hebt gehad kan er een beklijvingsbehandeling plaatsvinden. Tijdens deze behandeling richten we ons op een diepere innesteling en steviger vastzetten van de blastocyste / het embryo in de baarmoeder. 
Als je vaker miskramen, het idee hebt dat je wel eens zwanger bent geweest, een terugplaatsing of een positieve zwangerschapstest hebt gehad, dan raad ik je een beklijvingsbehandeling ten zeerste aan. Uiteraard geeft dit nooit 100% garanties, maar ik zie veel positieve resultaten ná een beklijvingsbehandeling.

Een beklijvingsbehandeling bestaat uit een afspraak van ongeveer een half uur.

Hormonale behandeling man

Created with Sketch.

Veel voorkomende oorzaken van verminderde vruchtbaarheid bij de man zijn:


  1. Oligozoöspermie, dit betekent een verminderde hoeveelheid zaadcellen
  2. Asthenozoöspermie, hierbij is er een verminderde beweeglijkheid (motiliteit) van de zaadcellen 
  3. Teratozoöspermie, waarbij de zaadcellen een abnormale vorm hebben
  4. Hypofysestoornis, wanneer de zaadaanmaak verstoord wordt
  5. Azoöspermie, is het volledig afwezig zijn van zaadcellen in het sperma


Bij een verminderde vruchtbaarheid van de man kan een hormonale behandeling uitkomst bieden. De behandeling bestaat voornamelijk uit het herstel van verbindingen tussen organen en klieren die essentieel zijn in het hormoonstelsel van de man.

Net als bij de vrouw starten we eerst met een volledige intake van 2 uur, waarbij naar de totale medische geschiedenis en belangrijke gebeurtenissen in het leven tot nu toe wordt gekeken.


Een hormonale vervolgbehandeling man bestaat uit een afspraak van ongeveer een half uur.

Miskraam behandeling

Created with Sketch.

Als je een miskraam hebt gehad, voel je je verdrietig en teleurgesteld, maar ook vaak moe en uitgeput. Je kunt nog bloedverlies of bruine afscheiding hebben en hormonaal ga je nog alle kanten op. Om rust in jouw lichaam te brengen, alle afvalstoffen uit jouw lichaam te laten verdwijnen en ervoor te zorgen dat jouw lichaam hormonaal weer functioneert zoals vanouds, is een miskraam behandeling gewenst.

Een miskraam behandeling bestaat uit een afspraak van ongeveer drie kwartier.

Postpartum behandeling

Created with Sketch.

Tijdens de zwangerschap en bevalling gebeurt er veel met een vrouwenlichaam. Het is hard werken, maar dit doe je met alle liefde. Om ervoor te zorgen dat je ná de bevalling hormonaal meer in balans kunt komen, jezelf iets gunt en meer rust wilt ervaren, is een postpartum behandeling een echt cadeautje voor de kersverse moeder!

Een postpartum behandeling bestaat uit een afspraak van ongeveer drie kwartier.

Ontspanningsbehandeling

Created with Sketch.

Ben je zwanger, net moeder geworden of gun jij jezelf een heerlijk ontspannend moment?
Of ken jij iemand anders die zwanger is, pas bevallen of het gewoon verdient? Dan is deze ontspannende energetische behandeling van een uur wellicht iets voor jou of om cadeau te doen!

Naast deze ontspanningsbehandeling mag je een cadeau naar keuze uitzoeken.
Je krijgt tevens een VivianBlaauw-bidon om te stimuleren (meer) water te drinken.
Het drinken van water helpt je om energetische blokkades/ophopen van afvalstoffen te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie.


Een ontspanningsbehandeling bestaat uit een afspraak van ongeveer een uur.

Videoconsult

Created with Sketch.

Een extra mogelijkheid is het voeren van een videoconsult. Uiteraard behoeft een fysiek consult de voorkeur. Dit is door (reis)afstand niet altijd even makkelijk. Daarbij kan een videoconsult een extra steuntje in de rug zijn in tijden van onzekerheid of vragen die niet kunnen wachten.

Een videoconsult bestaat uit een afspraak van ongeveer drie kwartier.