Training

Vertrouwen op gevoel en intuïtie

Iedereen is intuïtief geboren, maar helaas zijn we hier alsmaar verder vanaf komen te staan, doordat we steeds meer in ons hoofd zitten. Hiermee gaat een kostbaar 'iets' verloren, namelijk het maken van keuzes waarbij je luistert naar dát wat goed voelt voor jou.

Door middel van verschillende interactieve oefeningen leer je met deze cursus meer te vertrouwen op je (allereerste) gevoel en te luisteren naar je intuïtie. We stippen ook de meest voorkomende ziektes en klachten aan en wat deze holistisch te vertellen hebben, waardoor je signalen van je lichaam herkent als je toch een keuze hebt gemaakt vanuit alleen je verstand en je weerstand ervaart.

Wat leer je tijdens deze training?
Je leert wat de nuanceverschillen zijn tussen vertrouwen, gevoel, emoties, objectief waarnemen en jouw intuïtie. Hierdoor krijg je het inzicht dat emoties en gevoelens ruis op kunnen leveren bij het vertrouwen op je intuïtie. Om dit helder te krijgen doe je verschillende oefeningen en signaleer je steeds sneller wat intuïtief in jou opkomt zonder ruis.

Je traint met behulp van voorwerpen, foto's, bloemen en 'live' personen je intuïtie steeds verder te ontwikkelen.

Daarnaast leer je wat de holistische betekenis is van de meestvoorkomende ziektes en klachten. Dit heeft als doel signalen van jouw lichaam beter te kunnen interpreteren en serieus te nemen. Bij het inzichtelijk maken van deze signalen, leer je welke gedragsverandering je hieraan kunt koppelen, waardoor je klachten verminderen dan wel verdwijnen.

Wat brengt deze training jou?

Het brengt je bij het maken van belangrijke keuzes en in contact met andere mensen zowel privé als werkgerelateerd dicht bij jezelf te blijven. Door intuïtief verkregen informatie, kun je makkelijker afstemmen op de ander en beter aanvoelen waar bijvoorbeeld jouw klant, collega of gezinslid behoefte aan heeft, zonder hierbij jouw eigen waarden uit het oog te verliezen.

Voor wie is deze training geschikt?
De training is geschikt voor iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen op intuïtief vlak. Mensen die persoonlijk willen groeien, vastlopen op steeds dezelfde punten of het lastig vinden te communiceren met anderen of personen die lichamelijke klachten ervaren. Bedrijven die met klanten werken. Onderwijsinstellingen die met kinderen, ouders, collega’s werken. Mensen die met mensen werken en in contact met anderen zijn, kortom dus voor iedereen! 


Praktische informatie
- 6 dagdelen of avonden van 3 uur
-  Je krijgt een VivianBlaauw werkboek, pen en bidon
- Inclusief hapjes en drankjes
- Locatie Heerlen (Zuid Limburg)

Wat zijn de kosten?
 € 450,-

Trainingsdata

November 2023
(woensdagvond)

6 dagdelen van 19.00 tot 22.00 uur

15 en 29 november
13 december
10 en 24 januari
7 februari

= Vol!

April 2024
(woensdagavond)

6 dagdelen van 19.00 tot 22.00 uur

3 en 17 april
15 en 29 mei
12 en 26 juni


= Vol!

Augustus 2024
(woensdagavond)

6 dagdelen van 19.00 tot 22.00 uur

21 augustus
4 en 18 september
2, 16 en 30 oktober


Nog 4 plekken beschikbaar


Reacties deelnemers

“De training “vertrouwen op gevoel en intuïtie” van Vivian geeft je handvaten om je intuïtie verder te ontwikkelen.  Je leert bepaalde gevoelens en emoties beter te lezen en hoe je deze kunt interpreteren. Ik vond vooral het lezen van bloemen erg interessant, ik zag eerst alleen de kleur van de bloem, maar door die training zag ik daarna ook de kenmerken van de bloem en wat dit zou kunnen zeggen over bepaalde karaktertrekken van een persoon. 
Vivian geeft de cursus heel professioneel en maakt het inzichtelijk. Het is heel fijn dat er tijdens de cursus ook ruimte is voor je eigen gedachten en ervaringen, want soms komt er ook verdriet naar boven, daar is dan ook ruimte voor. Kortom, het is een hele fijne cursus voor mensen die hun intuïtie verder willen ontwikkelen in een professionele, maar ook gezellige en warme omgeving.” 


- Esther -

Reacties deelnemers

“Ik heb geleerd meer te vertrouwen op mijn intuïtie zowel in mijn werk als in mijn privé. Mijn zelfvertrouwen in mijn denken en doen heeft een enorme positieve boost gekregen. Het was een hele veilige setting waarin de cursus gegeven werd. Tevens heb ik geleerd dat lichamelijke klachten vaak de oorsprong hebben in dieper gelegen zaken die het waard zijn om te onderzoeken. Vivian is zeer deskundig en ervaren; dit merkte ik door de hele cursus heen.” 


- M -

Reacties deelnemers

“Het heeft mij bewust gemaakt dat ik beter naar mijn intuitie kan luisteren. De holistische kijk op de ziektebeelden heeft mij enorm geholpen bij mijn consulten en ik merk dat ik het regelmatig inzet. 
En ook dat ik hier nog meer van wil weten, leren. Jouw cursus geeft mij energie en heeft mijn kennis verbreed op een hele prettige, veilige en leerzame manier. Het was een hele fijne groep dames. Ik wil meer 😃” 

- Marlies - 

Reacties deelnemers

“De cursus heeft me wederom geleerd en me bewust gemaakt om no matter what op mijn eerste gevoel en intuïtie af te gaan. Daarbij ook dat ik genoeg ben zoals ik ben en niet aan andermans verwachtingen hoef te voldoen.” 

- D -

Reacties deelnemers

“De cursus vertrouwen op gevoel en intuïtie van Vivian is een aanrader als je op zoek bent naar handvaten en oefeningen om beter af te stemmen op jezelf. Het is in groepsverband en door de kleine intieme setting met gelijkgestemden zorgt Vivian voor een open en fijne sfeer. Hier zorgt zij voor d.m.v. haar aardse aanpak en haar persoonlijkheid. Down to earth en toch intuïtief!” 

- Willy -

Reacties deelnemers

“De cursus vertrouwen op je intuïtie heeft mij nog eens duidelijk gemaakt dat je vaak meer ziet, weet en voelt dan je denkt (zolang je dit denken op een laag pitje zet) en hierop mag/kunt vertrouwen. De sfeer in de groep was gezellig en ontspannen. Vivian is een leuke gastvrije cursusleidster.
Ziektebeelden holistisch benaderd is zeer leerzaam en interessant. Ik gebruik hetgeen besproken tijdens cursus ook in mijn praktijk.” 

- Jozé - 

Reacties deelnemers

“Lieve Vivian, dit is mijn 2e cursus bij jou. Weer tot in de puntjes verzorgd. Veel theorie afgewisseld met verrassende praktijk oefeningen. Het voelde zo vertrouwd in de groep. Ik heb mijn rugzakje weer mooi aangevuld en ga er verder mee aan de slag. 
Dank je wel lieverd 😘🙏🏻💜” 

- Lonneke - 

Reacties deelnemers

“De cursus psychometreren was een bijzondere ervaring. Ik heb geleerd om nóg meer te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie en ik heb ervaren dat ik veel meer ‘weet’ dan ik dacht. Heel waardevol! 
Vivian heeft de 6 bijeenkomsten met veel kennis en kunde, warmte, aandacht voor iedere deelnemer en humor begeleid. Ze weet een fijne en veilige sfeer neer te zetten waar je je vrij voelt om jezelf te zijn, te delen en te oefenen. 
Alles was super verzorgd, van het lesmateriaal tot aan de hapjes en drankjes.”

- Ludy -