Kiara's Nature

Uit de collectie van Kiara's Nature bied ik armbanden, essentiële olie en de abondance roller als cadeau bij jouw ontspanningsbehandeling aan.

De armbandjes bestaan uit kristallen, houten en lavasteen kralen. Op de houten en lavasteen kralen is het mogelijk om met een pipetflesje een heerlijk geurende stressaway-olie te druppelen, zodat je deze de hele dag bij je kunt dragen. Heb je niks met deze olie? Geen probleem, de kristallen stenen hebben namelijk van zichzelf al een bijzondere kracht.

Je kunt ook kiezen voor een cadeauset met de abundance roller. Abundance betekent overvloed en opent een wereld van mogelijkheden. De abundance roller kun je in je nek of op je pols rollen. Deze geur zorgt ervoor dat je constant wordt herinnerd aan een geluksgevoel, de wetenschap dat je al 'rijk' bent en dat alles mogelijk is, als je er maar op vertrouwt! Deze kruidig geurende olie zorgt tevens voor een natuurlijke weerstand voor het immuunsysteem.

Deze producten worden mogelijk gemaakt door Kiara de Wijs van Kiara's Nature

Armband met een heerlijk zacht ruikende stressaway-olie

Cadeauset A1
Je krijgt bij deze set een armband bestaande uit houten steentjes met Amethist, Bergkristal en Kunzit. Op de houten kralen kun je de stressaway-olie druppelen, waardoor je de gehele dag een heerlijke zachte geur bij je draagt. 

Armband met een heerlijk ruikende stressaway-olie

Cadeauset A2
Je krijgt bij deze set een armband bestaande uit lavasteen met Obsidiaan. Op de kralen kun je de olie van het pipetflesje druppelen, waardoor je de gehele dag een heerlijke zachte geur bij je draagt. 


Armband met een abundance roller

Cadeauset A3
Je krijgt bij deze set een armband bestaande uit houten steentjes met Amethist, Bergkristal en Kunzit. Je krijgt daarnaast een abundance roller, die je bijvoorbeeld in je nek of op je pols kunt rollen. Door deze geur te ruiken, word je herinnerd aan een geluksgevoel en overvloed. Dit zorgt tevens voor een natuurlijke weerstand voor het immuunsysteem.

Armband met een abundance roller

Cadeauset A4
Je krijgt bij deze set een armband bestaande uit lavasteen met Obsidiaan, dat van nature een krachtige werking heeft. Je krijgt daarnaast een abundance roller, die je bijvoorbeeld in je nek of op je pols kunt rollen. Door deze kruidige geur te ruiken, word je herinnerd aan een geluksgevoel en overvloed. Dit zorgt tevens voor een natuurlijke weerstand voor het immuunsysteem.


Twee armbanden met een krachtgevende werking

Cadeauset A5
Je krijgt bij deze set twee mooie armbanden bestaande uit kristallen, houten en lavasteen kralen. Beide armbanden hebben van nature een krachtgevende werking.

Abundance roller en een pipetflesje met een heerlijk geurende stressaway-olie 

Cadeauset A6
Je krijgt bij deze set een abundance roller, die je bijvoorbeeld in je nek of op je pols kunt rollen. Door deze geur te ruiken, word je herinnerd aan een geluksgevoel en overvloed. Dit zorgt tevens voor een natuurlijke weerstand voor het immuunsysteem. Het pipetflesje zorgt voor een heerlijke geur en kun je druppelen op bijvoorbeeld een houten voorwerp, waardoor je deze geur constant ruikt.

Keuze gemaakt? 

Geef cadeau

Wil je een van deze ontspanningsbehandelingen cadeau doen? Dit kan door een cadeaubon te bestellen. Vul onderstaand formulier in en geef aan bij "Bericht" voor welke behandeling je kiest en welk cadeau je erbij wilt geven (bijvoorbeeld Cadeaubon ontspanningsbehandeling tijdens zwangerschap en Cadeauset C3).

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.