IUI, IVF en ICSI in combinatie met mijn behandeling

Indien een zwangerschap moeilijk tot stand komt, kiezen mensen vaak voor een behandeling in de reguliere gezondheidszorg. Na diverse vooronderzoeken wordt door fertiliteitsartsen in overleg met de patiënt gekozen voor IUI, IVF of ICSI. Deze behandelingen hebben vaak effect, maar lang niet altijd.

 In mijn praktijk komen geregeld mensen die hun wens niet door een van die behandelingen in vervulling hebben zien gaan. Soms komen ook cliënten die op dat moment net bezig zijn met een dergelijk traject. De vraag die als eerste gesteld wordt is dan: "Mag en kan dit samen gaan met een energetische behandeling?"

DIT KAN! Ik ervaar geregeld dat mensen een goede terugplaatsing hebben gehad, maar dat de bevruchting niet beklijft. Dit kan door verschillende energetische oorzaken het geval zijn. Juist ook mensen die in een zwaar fertiliteitstraject zitten, hebben er baat bij dat hun ‘energie lichaam’ weer in balans komt en zo de bevruchting blijft beklijven. 

Ook indien je niet zit te wachten op een medisch traject, kun je door mij behandeld worden. Veel mensen willen eerst dit proberen voordat ze de keuze maken zo’n heftige en zware periode in te stappen. Vaak met een zwangerschap tot gevolg, waardoor IUI, IVF of ICSI niet meer nodig is.

Ik behandel zowel mannen als vrouwen en of er nu wel of niet een diagnose is waarom de zwangerschap uitblijft, mijn deur staat open. 

Wil je persoonlijk contact over dit onderwerp dan sta ik zeker open voor een gesprek. Neem dan via mijn site www.vivianblaauw.nl contact met me op of mail rechtstreeks naar [email protected] voor een video-overleg of (telefonische) afspraak. 

Je kunt door het liken of delen van mijn blog het bereik vergroten en wellicht zo jouw steentje bijdragen aan het mogelijk in vervulling laten gaan van zwangerschapswensen voor zoveel mensen! Dank hiervoor. 

Blijf in vertrouwen en vooral gezond allemaal!
Vivian Blaauw