Man man man...!

Wat nu als het aan het zaad van de man ligt? Weten jullie dat ik juist ook mannen behandel? 


Hierbij moet je denken aan mannen met: 

  1. Oligozoöspermie, dit betekent een verminderde hoeveelheid zaadcellen
  2. Asthenozoöspermie, hierbij is er een verminderde beweeglijkheid (motiliteit) van de zaadcellen 
  3. Teratozoöspermie, waarbij de zaadcellen een abnormale vorm hebben
  4. Hypofysestoornis, wanneer de zaadaanmaak verstoord wordt


Deze oorzaken kunnen ervoor zorgen dat de vrouw niet zwanger raakt. Dit is gelukkig vaak energetisch te behandelen. 
Ik zie met grote regelmaat dat na mijn behandelingen mannen hun zaad laten controleren en dit beduidend verbeterd is. Hoe fijn is dat? 

We kijken bij de man net als bij de vrouw naar de totale medische geschiedenis en naar belangrijke gebeurtenissen in het leven tot nu toe. Dus ook hierbij geldt dat een volledige intake van twee keer 1 uur noodzakelijk is om goed en veilig te kunnen behandelen. De behandeling bestaat voornamelijk uit het herstel van de verbindingen tussen organen en klieren die essentieel zijn in het hormoonstelsel. Elke behandeling vereist iets anders en dit zal persoonlijk toegelicht worden tijdens de eerste intake. 

Heb je voordat je een intake wilt plannen nog vragen, neem dan via de site contact met me op of lees het een en ander op www.vivianblaauw.nl/behandelingen

Het is en blijft een gevoelig onderwerp. Ben jij of ken jij díe man waarbij het zaad kwalitatief slecht is, minder beweeglijk is of de hoeveelheid zaad te gering? Overweeg dan energetische behandelingen. Wellicht lukt het jullie dan wel om zwanger te worden. 


#Oligozoöspermie #kinderwens #Asthenozoöspermie #IVF #traagzaad #teweinigzaad #zwangerschapswens #ICSI #Teratozoöspermie #iui #Hypofysestoornis #zaadcellen #zaadkwaliteit #spermacellen #zaaddonatie #manonvruchtbaar
#fertiliteit #vruchtbaarheid #onvruchtbaar #onvruchtbaarheid